Michael van den Berg

Co-Owner LACU

Michael van den Berg heeft zich gespecialiseerd binnen het vakgebied A&O Psychologie. Zijn expertise ligt oa op het vlak van assessments, coaching en loopbaanbegeleiding, workshops en outplacement.

Hij gelooft dat er, zowel binnen maatschappelijke instanties als binnen de profit-sector zeer veel ruimte ligt voor verbetering en het beter benutten van onze belangrijkste resource – ons menselijk kapitaal. Hij is daarnaast sterk gemotiveerd om van diversiteit en inclusiviteit een ‘strenght’ te maken. Michael gelooft dat er op dit vlak nog heel veel te verbeteren valt en dat er meer dan genoeg mogelijkheden liggen die de BV Nederland ten goede komen.

Middels het Landelijk AdviesCentrum Uniformberoepen wil hij bijdragen aan een veiliger Nederland. Uitgangspunt is dat door een gericht en onderbouwt advies potentiële geüniformeerde medewerkers ook echt op de juiste plek terecht komen en gaan hierdoor een succesvolle en duurzame loopbaan tegemoet.

Neem contact met mij op

Als je nog vragen hebt of graag een intakegesprek wilt inplannen, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen of emailen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.