Onze dienstverlening heeft als doel om efficiënter om te gaan met de grote toestroom van kandidaten die geïnteresseerd zijn in een uniformberoep. Ieder jaar zijn er duizenden geïnteresseerde kandidaten die zich aanmelden voor de selectieprocedures bij de verschillende diensten.

 

Het Landelijk AdviesCentrum voor Uniformberoepen heeft een informerende en adviserende rol met als doel een betere match tot stand te brengen tussen kandidaten en Uniforminstanties. Jaarlijks worden er duizenden nieuwe medewerkers gezocht bij verschillende Uniforminstanties. Denk alleen maar eens aan de instroom bij de Politie, Defensie of de Boa’s. Er zijn natuurlijk nog veel meer uniformberoepen die misschien wat minder bekend zijn. Ieder jaar worden er ook honderden nieuwe medewerkers gezocht bij de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Douane en in de reguliere Beveiliging om er maar een paar te noemen.

Omdat er verschillende instanties betrokken zijn in dit speelveld, hebben wij onze adviserende dienstverlening uitgesplitst in diensten voor Kandidaten, Uniforminstanties, Organisaties en Opleidingsinstituten.

Diensten